(ФОТО) У јеботе, па Дејвид Бекам не му е рамен. кое монструмче кое сака да биде и спортска ѕвезда и се

0
1553

Грујо вчера играл фудбал со своите пријатели и со себе повлекол цела сурија од сто фотографи и камермани да го сликаат како со црвени штуцни дрибла и се замислува дека е Дејви Бекам… Кое исфрустрирано монструмче мало искомплексирано не може да оди ќе трча и ќе дрибла…

Сега фали уште да се појави со кутлача на Сител и да почне да не учи како се готват манџи и како се месат зелници како Оливер Млакар или Џејми Оливер…кое е само тоа монструмче кое сака да биде и спортска ѕвезда, и политичка ѕвезда и пастир и татко на нацијата и градоначалник и архитект и економист и историчар и уредник на медиуми и законодавец и доктор и издавач на книги и се!!!