(ФОТО) ЕВЕ КАКО СЕ РЕГРУГИРААТ ТАЛИБАНЦИТЕ

0
1200
Еден другар од оние кои што во шепот ти велат “абе брат морам, ме вработија”, ми вели денес “брат, што е многу, многу е, срамота е ова што им го прават на студентите.
Еве ти една слика дај ја кај тие твоите нека ја објават”. Епа видете сега на што е спремна дпмне само за да се спротистави на оние кои мислат различно од нив.
12316521_10153833507627899_1768854145417815993_n