(ФОТО) Тоа се тоа пушинела судии на бате Саше и Грујо кои гласаа Хорхе Валандовски да ги помилува и да ги аболицира Миле ми текна, Гоца бесни брк и Кирил Божиновски за направени изборните нерегуларности вклучително и аболиција на педофили,убијци и слично

0
806

STwm337