(ФОТО) СДСМ : Курир ги призна лагите

0
1136

„Курир“ денеска ги призна грубите лаги и му се извини на Александар Кирацовски, потпретседател на СДСМ и дополнителен заменик министер за информатичко општество.

Извинувањето од „Курир“ е само уште една потврда дека ВМРО-ДПМНЕ преку медиумите под своја контрола постојано води медиумски хајки.

Дополнително, извинувањето од интернет порталот/информативната агенција/агенцијата-партија  „Курир“ докажува дека медиумските хајки на власта се само невистини, измислици, и ништо друго.

kurir_izvinuvanje