(ФОТО) РЕЖИМСКИТЕ МЕДИУМСКИ БРОЈЛЕРИ КАКО УСРАНИ ГУЛАБИ : Еве кои куртони ПОПИШАНИ со потпис на список таласат за предлогот на СДСМ околу преговорите за медиумите

0
1067

12342439_786199544835891_8621161919559535209_n