(ФОТО) ПРЕКРАСНО ФОТО : Мечката по жолт капут и бело ЏИП BMW излезе од пештерата и се надена на казна за погрешно паркирање

0
624

Првата режимска куртизана на Сител од денес па натаму за прв пат по 10 години ги губи привилегиите на режимот од Грујо и бате Саше, сега мечката нема да може повеќе да го контактира министерот за внатрешни по приватна линија, нема да може повеќе да и кинат казни и нема повеќе перчење помеѓу обичните смртници. Еве како тоа симпатично изгледа кога една од првите медиумско режимски пицајзли се соочуваат со КАЗНА за прв пат по 10 години макар било тоа и казна за погрешно паркирање

12226577_10206958438213609_1354278629_n