(ФОТО) Оф мори мајко пусти паразитизам и увлекување во чмар: Стевчо Муња излезе дека му е другар од детство на Грујо?!

0
1404

Грујо се појавил на некаква маалска прослава пред некој ден во Ѓорче каде се собирале другарите на Грујо од детството. Вртеле оро и се веселеле. Од нигде никаде на фотките се гледа Стевчо Муња?! Овој сега излезе и пријател на Грујо од детство?!

stevco grujo drugar

Како тргнало ќе го видиме и на оние прослави на школски другари на Грујо на 30 години од матура… Ќе излезе дека заедно оделе и на факултет во Прилеп… Пуста куртонска паразитска потреба да му се влзе во чмар на паторот, кој затоа оди како ражабен затоа што во газот му се влезени цел автобус вакви паразити…

Инаку интересно е што првиот кум од првиот брак на Грујо, оној во плавото сако, бил присутен на средбата. Токму тој се водеше како газда на плацевите на Водно но и како газда на куртонските портали Курир и радиото Слободна Македонија…