(ФОТО) НЕВЕРОЈАТНО – НАТАША САВОВА СО МИЈАЛКОВ НА БАЛЕТ: Дали пред прислушкувањето, Наташа Савова била шпион на Мијалков во кабинетот на Бранко Црвенковски?!

0
11136

Пред нова година се одржала премиера на некаква балетска шпанска престава во македонската опера и балет на која главна актерка била балерината Александра Мијалкова, сопругата на Сашо Мијалков. Во први редови меѓу другите седеле Наташа Савова како шефица за маркетинг на банката на Орце Камчев, Стопанска Банка Битола и Сашо Мијалков.

savova mijalkov

Ова бесрамно јавно валкање со првенците на режимот на екс шефицата на кабинетот на Црвенковски од ерата кога тој беше претседател на државата а потоа и лидер на СДСМ, го поставува логичното прашање – дали Савова пред ерата на прислушкувањето била кртот, шпионот на Мијалков и Груевски во високото раководство на СДСМ со што тогаш ДПМНЕ имал секогаш еден чекор предност пред СДСМ?! Па сега си ја прибраа кај себе поради стари заслуги?!

Има толку многу гревови на сметка на Савова… Се шпекулира дека таа и даде претседателска стипендија на Ивона Талевска да магистрира во САД како и тоа дека Савова како шефица на кабинетот на Црвенковски и шефица на центарот за комуникации на СДСМ ги штитела Камчев и Мијалков со тоа што СДСМ не објавувала афери и скандали за нив и сега тие и се заблагодаруваат за таа нејзина услуга…