(ФОТО) Миле Јанакиески го напушти судот во 3 по полноќ

0
1152

Поранешниот министер за транспорт и врски Миле Јанакиески во 3 часот по полноќ го напушти кривичниот суд по речиси 6 часовен распит. Заедно со својот адвокат го напушти судот и влезе во приватно моторно возило.

Janakieski_osnoven_sud_2

Извор : Бриф