(ФОТО) Кај исчезна ова мало гомно скапано?! Знае ли копиленцето дека ќе лежи затвор за злосторничко здружување и поттикнување на кривично дело и лажно пријавување?!

0
1042

Каде исчезна Михаил Младеновски? Она мало кретенче кое мешетареше по СДСМ и глумеше лудило?! На снимките се слуша како му се нудел на Мартин Протуѓер и на Сашо Мијалков да го мести Андреј Жерновски за поткуп… Знае ли дека го чека затвор од неколку години?!

Еве потсетување за сето тоа: