(ФОТО) Заев им подари новогодишни пакетчиња на децата од социјално загрозени семејства

0
565

Традиционално и оваа како и минатите години, градоначалникот Зоран Заев и општина Струмица им подарија новогодишни пакетчиња на децата од социјално загрозените семејства.

Новогодишното дружење се одржа во домот на АРМ, каде што дечињата во присуство на нивните родители се радуваа и фотографираа со Градоначалникот и Дедо Мраз.

Градоначалникот Зaев им посака многу здравје, среќа и успех во Новата 2016 година.

DSC_9141 DSC_9167 DSC_9187