(ФОТО) Еве како шетаат куртоните во јавност, за да не ги познае народот и да не ги исплука во лице!

0
610

Капа натегната преку уши и цвикера со крената јака до носот, уште чорапа преку глава од оние за пљачкање банки… Ете тоа е дрес кодот на режимските куртони кога шетаат во јавност, без разлика што нема сонце… Така шета Латас покрај влада на кеј, така шета и Јанко Бурек… Се плашат дека народот ќе ги исплука во лице за тоа што се курваат со наши пари… Пушат 24/7 додека режимот го пљачка народот и ја уништува и банкротира земјата, помагаат да се лаже народот и да се оцрнува опозицијата како непријатели на народот и државни предавници… Курвичиња едни гнасни!