(ФОТО) ЕКСКЛУЗУВНО: Мирка го покажа скапиот мебел кој и е подарок од зетот на Орце Камчев!

0
894

Мирка снимаше емисија во својот стан со Миленко и го покажа раскошниот мебел кој е подарок од Мето, зетот на Орце Камчев за сестра кој има градежна фирма и заедно ја правеа Панорама на Водно.

Дознаваме дека зградата каде се наоѓа кафулето Кала е правена од Мето на местото на старата куќа на Мирка и таа добила три стана и дуќани кои ги издава меѓу кои и кафулето Кала.

Затоа таа сега дебело опарена сега се и е рамно и розово, полна како брод со кирии и станови и опремени станови подарок од Мето.

Мебелот е италијански специјално увезен како што може да се види на емисијата па дури и како што дознаваме и завесите се италијански увозни.

12571402_1678470219037849_1752451067_n 12528035_1678470289037842_151253486_n 12540022_1678470302371174_372998040_n