(ФОТО) ЕДНА ФОТОГРАФИЈА 10.000 ЗБОРОВИ, БЕТ365 БАНЕРОТ НА КУРТОН ПОРТАЛИТЕ, ИЗГЛЕДА СЕКНУВААТ НАРОДНИТЕ ПАРИ ЗА СИТЕЛОВЦИ

0
662

Замислете ги Љупче Златев, мечката од пештера, Лаки,Цаци и Сарма како шеруваат по фејсбук групи да бркаат кликови на банер од Бет365 за да заработат некое евро месечно 😀