(ФОТО) ЕВЕ КАКО ИЗГЛЕДА КУРТОН ИСТРАЖУВАЧКОТО НОВИНАРСТВО НА ГЛАВНАТА РЕЖИМСКА ЧЕТВОРКАТА НА СИТЕЛ МЕЧКАТА ОД ПЕШТЕРА, ЦАЦИ, САРМА И ЛАКИ КАДЕ ПУШЕЊЕТО ИМА ГЛАВЕН АКЦЕНТ, СЕКАКО ВО ПРЕНОСНА СМИСЛА!

0
670

Screenshot_3