(ФОТО) Делегација на СДСМ положи цвеќе на вечното почивалиште на претседателот Киро Глигоров

0
544

По повод четири годишнината од смртта на првиот претседател на независна и суверена Република Македонија, Киро Глигоров, делегација на СДСМ предводена од потпретседателот на СДСМ, Дамјан Манчевски, денеска положи цвеќе на неговото вечното почивалиште.

СДСМ и сите граѓани на Република Македонија со пиетет се сеќаваат на достигнувањата кои претседателот Глигоров ги оствари за Република Македонија, се наведува во соопштението од СДСМ.

01.01.2016-ф2