(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Еве како изгледаше утрово градот под Марковите Кули погледнато од планинскиот премин Плетвар

0
1030

12360270_10153784293384520_6324214887148348646_n 12347872_10153784293349520_569808141243655720_n 12360005_10153784293419520_5038296159717310202_n