(ФОТО + ВИДЕО) Грујо нареди да се исечат големите борови пред зградата на влада, за да му се гледала новата фасада подобро?!?!

0
666

Во репортажа на порталот А1он можете да видите како се сечат убавите борови пред влада затоа што најверојатно Грујо сакал новата фасада да му се гледа поубаво… Сторијата на следниов линк ОВДЕ.