(ФОТО) Автобус на ЈСП чади како локомотива низ центарот на Скопје

0
1829

Овие фотографии денеска беа објавени на фејсбук групата „Ѕид на сообраќајниот срам“. Во моменти кога Скопјани се борат со највиска загаденсот на воздухот, овој автобус на ЈСП не помага воопшто.

12745669_10207807980335569_6308329417400873486_n-359x640 12705220_10207807980535574_2488526974536350398_n-359x640 12743867_10153640751744475_4622849332515027531_n-359x640