(ФОТО)Богоев: Ти одлучуваш во каков студентски дом ќе живееш

0
534

image2-685x320

Еве што јадат студентите во студентскиот дом „Стив Наумов”.

„Бонска продавница во Студентски дом „Стив Наумов”. Чекаш 45 минути ред, цените драстично поскапени, плус добиваш гратис зачин (инсект).

П.С. Бифето до лани работеше до 20, сега работи до 15 часот. Кој јадел, јадел. Кој не, ќе почека до утре! Ова е твоја земја! Ти одлучуваш во каков студентски дом ќе живееше!“, напиша Стефан Богоев на Фејсбук.