Уште една во низата бламажи на претседателката на УЖ на ВМРО Кр.Паланка

0
783

Елена, толку си политички писмена што незнаеш дека Ванфауте ниту има ниту може да има членска книшка од било која партија во Македонија, туку што праиме со твојата членска книшка од СДСМ бе невесто – дете на некогаш најкомуњарската фамилија од Крива Паланка?

Ти ли најде да зборуваш за партиски книшки, ти која до пред брак во детската соба ти стоеше постер од Тито Петковски и Бранко Црвенковски.

Ти која ја имаш узурпирано позицијата претседател на УЖ на Вмро Кр.Паланка поради болните апетити на твојот маж, по секоја цена да опстојува во врвот на Општинскиот Комитет. Истиот тој кој е правосилно осуден на казна затвор за нанесување на тешки телесни повреди врз лице кое беше токму од него претепано на ѕверски начин во полна дискотека, но благодарение на твојата вујна која 19 години е јавен обвинител и шурува де со едните де со другите успеавте преку фалсификување на документи да го спасите да не лежи в затвор толку колку што заслужуваше.

Елена ти не си ВМРО! Ти си овде само за личен профит и болна желба за иден пратеник за која освен од мажот немаш поддршка од никој друг во комитетот!

Ослободи ја позицијата и препушти ја на личност која е во душа и срце ВМРО!

Престани да манипулираш и им се закануваш на жените членки на партијата!

12767570_806645906129850_59705702_n

Реакција на актуелна членка на УЖ на Вмро –Дпмне Крива Паланка.