Утрешен „Слободен печат“: Владата на Груевски ја загрози редовната исплата на плати и пензии – интервју со Кире Наумов

0
1230

Во најновото издание на Слободен печат читајте:
– Владата на Груевски ја загрози редовната исплата на плати и пензии – интервју со Кире Наумов, заменик министер за финансии

– Дупло дно – анализа на Сашо Орданоски

– Лешеви што ќе воскреснат пред Велигден – уводник на Бранко Героски

– СДСМ ја брани државата што ја нема – колумна на Бранко Тричковки

– Незаштитен протескторат – колумна на Мирослав Грчев