Уредничката на Утрински Весник држи лекции по морал, иако е ѕвезда во бомбите на Заев: Jа затекла Снешка Георгиевска со куп пари во кеш на каса во дуќан за козметика!

0
2286

ljubco-sneska-s 6C8F085515BE15439FB73645ABB8C923