УРНЕБЕСНО ВИДЕО: Пророчицата Мирка кај крмакот Миленко предвидува: Народот ќе го прогласи Грујо за ЦРПНАТ!

0
1291

Урнебесно видео: Дури и најверните бранители на Грујокио – „Пророчицата“ Мирка и „сточарот“ Миленко – почнаа да го обвинуваат дека го прекршил Уставот, му даваат „втор жут картон“ и не веруваат во неговата „Касиус Клеј тактика – напишаа Странски служби.

Мирка и Миленко го прават „партали“ ГрујокиоУрнебесно видео:Дури и најверните бранители на Грујокио – „Пророчицата“ Мирка и „сточарот“ Миленко – почнаа да го обвинуваат дека го прекршил Уставот, му даваат „втор жут картон“ и не веруваат во неговата „Касиус Клеј тактика“.

Posted by Странски Служби on Monday, December 28, 2015

Коментар од Народен Глас : Куртоните призаа дека направија од државата шпрдачина