Тајм Балкан: Латас ги навреди Турците

0
1518

Порталот на турски јазик Тајмбалкан, реагира на вечерашната изјава на уредникот на Сител Драган Павловиќ Латас, кој во интервју на Зоран Заев му кажа: Лажеш како Турчин.
Еве што напиша Тајмбалкан:

Латас ги навреди Турците. Главниот и одговорен уредник на Сител, Драган Павловиќ Латас ги навреди сите Турци во интервјуто со претседателот на СДСМ, Зоран Заев.

Во текот на програмата и взаемната расправија, тој на Заев му се обрати со зборовите “Лажеш како Турчин“.