ТЕЛМА ИЗНЕНАДИ: Вчера во сред емисијата Топ Тема, водителот Чомовски пушташе бомби!

0
2224

chom telma bombi telma bombi

Телма вчера изненади, Чом во сред емисија Топ Тема почна да пушта бомби и тоа од најжестоките! БРАВО ЗА ЧОМ И ЗА ТЕЛМА!!!

Емисијата можете да ја погледнете тука ако не ја погледнавте може да ја погледнете ОВДЕ