ТАА Е ТАА СПРЕГА НА КУРТОНИТЕ СО НЕУТРАЛЦИТЕ: Јанко Бурек ќе разделува од книгата на Трендо која ја промовираше Теофил Панчиќ, што тука не ви е јасно?!

0
517

janko trendo bavci

Најголемиот куртон во земјава, Јанко Бурек ќе разделува книги кои ги направи водечката неутралка во земјава, Трендо, која пак книга ја промовираше најреномираиот критички настроен новинар на балканот, Теофил Панчиќ. Што овде не ви е јасно?!

Таа е таа спрега преку која неутралците им набацуваат волеи на куртоните додека сите заедно му го пушат на Груевски и глумат лудило… Тоа што во книгата Бавчи нема ниту една колумна за ниту една од бомбите на Заев во кои е соголен режимот, тоа што таа книга е едно колективно нурнување со главата во песок на сите 10 колумнисти од Офф Нет, тоа што Трендо се пофалил дека Јанко Бурек купил и ќе разделува 30 примероци од книгата во која се молчи за македонската реалност, тоа е таа македонска перверзија!

Тоа па што сето тоа е завиткано подмолно во ПР обланда за добротворна акција за децата од Шутка кои се на улица, тоа пак е бесценета неверојатна интергалактична перверзија од епски пропорции! Фактички, се помага режимот кој се вози во Мерцедес од 660 000 евра наши пари, и лупна една милијарда на Скопје 2014-та, додека се глуми дека се општествено ангажирани и одговорни со тоа што собрале 1000 евра за децата во Шутка…