Студентски пленум: Никола, ние сме студенти, не овци!

0
1040

Ја поздравуваме реформата (бесплатен автобуски превоз за студенти) за која беа потребни 10 години да се донесе… Сосем случајно пред избори. Никола, да те потсетиме дека ние сме студенти, а не овци! – напишаа од Студентскиот пленум на својот фејсбук профил.