Скандал во Русија: Тинејџер добил порно ѕвезда како награда

0
1576
16-годишно момче од Русија на онлајн натпреварување освоило еден месец живот со порно ѕвезда во хотел. Неговата мајка воопшто не е среќна поради тоа…

На 16-годишниот Руслан Шедрин организаторите на натпреварувањето му се јавиле и му кажале дека ги исполнува сите услови и ја добил наградата – еден месец платен престој во московски хотел со порно ѕвездата Екатерина Макарова.

„На почетокот мислев дека е измама, но кога се покажа дека натпреварувањето е реално, им се заблагодарив на луѓето кои го организираа. На мојата среќа ѝ немаше крај. Им се јавив на другарите и тие на почетокот не ми веруваа. Сепак, сега и тие се среќни за мене, а многу се и љубоморни“, изјави Руслан кој вели дека е задоволен и од порно ѕвездата која ќе му прави „друштво“.

Ја видов и се ми се допаѓа на неа, таа е идеална. Многу се радувам за нашата средба“, изјавил тинејџерот, пренесува британски “Daily Mail”.

ekaterina-makarova-nagrada-rusija-tocka-2016-01

Тој е надева дека и неговата мајка ќе сфати дека наградата е добра за него: „Ѝ кажав дека без причина реагираше лошо, но мислам дека ќе го промени ставот. Кога ќе ја запознаам девојката, ќе ѝ речам – Здраво, јас сум момчето кое што те освои“.

Порно актерката Екатерина Макарова пред три месеци се согласила да учествува во наградната игра на вебсајтот кој продава додатоци за компјутерски игри. Макарова се согласила да помине еден месец во хотел со јубилејниот 100 илјадити посетител.

Според правилата на играта, момчето може да ја препушти наградата на некој свој претставник, на пример на неговиот татко, но мајката е строго против тоа. Таа истакнала дека оваа награда предизвикала големи караници во нивното семејство и вели дека нејзиниот син полудел.