Самка Ибраимоски: Повторно иста слика, повторно дискриминација!

0
988

Повторно иста слика. Сабајлево бев разбуден во 6 часот од еден мој сопартиец, зошто се знае враќање од аеродром со повратна карта и пари во него, со биометриски пасош не можеш да одиш никаде, имали поголема дискриминација, најтешка. Ова се вика калсичен нокаут на дискриминација. Брука и срамот.

Фејсбук статус на Самка Ибраимоски