СРЕЌНА НОВА 2016 : Честитки за новата година до вас народе, како и до Зоран Заев да го продаде мерџото на дечкото од Леринско со коцкеста глава од 650.000 евра и како премиер да поттикне 65 приватни бизниси по 10.000 евра

0
1082
Bellagio Hotel opening fireworks. 10/18/98

Почитувани

Редакцијата на Народен Глас ви ја честита новата 2016 година и ви посакува многу здравје, среќа и успех во работата како и повеќе љубов.

Исто така до Заев апелира во новата 2016-та година да ги начука талибанците во Идризово, Шутка или некоја друга градинка за возрасни или септичка јама а потоа да го продаде мерџото од 650.000 евра на офчарот и да поттикне како иден премиер 65 приватни бизниси во Македонија за конечно ова криминално дувло да го биде како држава.

Со почит и најискрени честитки до вас, редакција на Народен Глас.