СДСМ: Оризова бомба во рацете на Груевски

0
1262

Никола Груевски треба да им каже да производителите на ориз зошто им ги доцни редовните субвенции! Никола Груевски им ги нема исплатено редовните субвенции на оризопроизводителите! Производителите на ориз требаше да ги добијат нивните субвенции во ОКТОМВРИ, според Програмата потпишана лично од Груевски. Во ДЕКЕМВРИ оризопроизводителите сеуште ги немаат добиено нивните субвенции. Груевски вчера во Кочани не зборуваше за задоцнетите субвенции, а најавуваше дополнителни. Груевски треба да им каже на производителите на ориз каде се нивните пари! И оризопроизводителите ги препознаваат манипулациите на Груевски.

Оризовата бомба е во рацете на Груевски.

Збогум Никола!