СДСМ: Не може да разбере Никола Груевски, готово е!

0
1074

„ВМРО-ДПМНЕ призна дека го диригира работењето на јавната установа МАРнет.

ВМРО-ДПМНЕ самата во реакцијата се расфрлува со домеини за регистрација во МАРнет.

Како од ВМРО-ДПМНЕ знаат кој е украден назив за регистрација на интернет страница?!

Партијата на Груевски, спротивно на законот се меша во работата на државната установа.

Груевски и во последните денови од неговиот мандат се обидува да злоупотребува институции за партиски цели.

Не може да разбере Никола Груевски, готово е!

Збогум Никола тој повеќе не е во ситуација да го спречи.

Ќе се дознае како од МАРнет дозволиле кражба на домејнот купен од СДСМ, кои други физички и правни лица ги оштетила јавната установа и за кого работат, за граѓаните или за власта.

Функционерите од врвот на власта на Груевски и нивните соработници кои работат на штета на интересите на граѓаните ќе одговараат“, велат од СДСМ.