СДММ: Џабе везеш Никола, те прочитаа младите!

0
1022

СДММ утринава спроведе герила акција во Градскиот Трговски Центар, каде што се упати уште една порака до Груевски.

“Џабе везеш Никола, те прочитаа младите!

Не се обидувај и викендов да влегуваш во филм. Во кежуал стил да се шеташ, да ветуваш, да се “продаваш” како нов.

Твоето заврши. Повеќе не си премиер туку политички пензионер.”