РЕЖИМСКИТЕ КРЛЕЖИ СИ ДОБИЈА НАГРАДА ЗА СЛУЖБАТА КАЈ ГРУЈО : Бато Димитров, Јелена Жугиќ и Димитар Мирчев освен директорските и советнички места и плати си добија и награда 13-ти ноември со парична награда од 4 просечни плати!!!

0
749

krlezi

Режимските курвини крлежи си добија награда за режимското пушење! Освен директорски и советнички места (Јелена е директор на театар Комедија и зема над 1000е плата, Димитров е директор на театарот за деца и младинци и исто така зема околу 1000е плата додека Мирчев е советник на Хорхе и зема некој дебел хонорар сигурно и плус добива пари за своите книги кои ги пишува) овие крлежи сега беа наградени и со наградата 13-ти ноемви која ја доделува град Скопје.

Наградата освен плакета се состои и од паричен износ од 4 просечни плати, значи нешто околу 2000е!

Ете тие кои го бранат и фалат режимот си добиваат кеш и ордени, а тие кои го критикуваат гладуваат и добиваат тужби и шипка во глава и шамари и брканици низ земјава… Јбг, се ќе се издржи, се ближи крајот на овој перверзен хорор кој и се случува на земјава!!! Само не се знае дали тарифата на наградатa кои ја лапнаа за овие режимски пушачи е поради пушење или голтање.