По Али Ахмети и Јоханес Хан се поли со кофа врела вода: Суштината е поважна од датумот!

0
581

Откако амбасадорите на ЕУ и САД му го доставија писмото на премиерот Емил Димитриев со кое се препорачува одложување на изборите, за истото твитна и еврокомесарот Јоханес Хан.

хан е