Петре Шилегов во Топ Тема : На преговорите во клуб на пратеници се случуваа комични моменти, ги бркавме со Ван Хоуте преговарачите на ДПМНЕ по соби со саати, се криеја како мали деца и по 4 часа!

0
1722

“Ни се случуваше преговарачите на ДПМНЕ кога нема да знаат како да ескивираат со изговори, да побараат пауза од 10 минути и потоа да се кријат по собите на клуб на пратеници па ги баравме со Ван Хоуте соба по соба со часови, како мали деца си играа криенка со нас, некогаш и по 4 часа траеа тие криенки” Петре Шилегов, Топ Тема

Ете со кого СДСМ преговарале. Ич не ме изненадува за бандата од ДПМНЕ, па тие самите кажаа дека се лудаци и дека сите ќе завршат во затвор! Но, можете ли само да ги замислите Илија и Антонио и Бонева како се кикотат и се кријат зад некое биро со изгаснати светла во клуб на пратеници или како рипаат преку ограда од задниот влез?!