ПАНИКА КАЈ ОЛИГАРХОТ МИНЧО ЈОРДАНОВ: Неговиот весник Нова Македонија не објави две колумни на Мирка против Срѓан Ќерим и Хари Костов, додека неделникот Капитал направи новогодишно интервју со Зоран Заев!

0
1791

Откако Заев во интервју кај Оливера Трајковска го прозва дека со Бетон го гради седиштето на ВМРО ДПМНЕ додека му е преплатена катната гаража, и откако му објави бомби каде се слуша како Минчо плаќал авиони за гласачи на ДПМНЕ, олигархот Минчо Јорданов го покани лидерот на СДСМ на коктел на годишницата на неговиот неделник Капитал за да сега гледаме и нови интересни моменти кои се знак на паника кај познатиот бизнисмен.