Николовски: Веќе една година воопшто не е битно што ќе изјави или одлучи Груевски

0
1050

Веќе една година во Македонија воопшто не е битно што ке изјави, направи или одлучи Груевски. Повеќе од еден месец тој е екс-премиер, осамен, изгубен и немоќен. Денес тој е раскаран со сите, бега и се крие од сите. Доказ дека сме на вистинскиот колосек. И отстапување нема!
‪#‎ПроменитеДоаѓаат‬

12767304_806901502770957_844831194_n