Најнова вест: Весна Бејби се кае заради тоа што се покајала

0
1355

Најнова вест…

Весна Бејби се кае заради тоа што се покајала и бара да не се важи веќе покајувањето…

Причина за најновото покајување била тоа што мислела дека ќе испопаѓаат во несвест сите од среќа затоа што се покајала, ама нејзините очекувања не се остварија!

Фејсбук статус на Ацо Лукароски