НОВ АМЕРИКАНСКИ ЛОБИСТ ЗА ВМРО-ДПМНЕ КОЈ МЕСЕЧНО ЌЕ НАПЛАЌА НЕВЕРОЈАТНИ 278.500 АМЕРИКАНСКИ ДОЛАРИ!?

0
431

По двата договора со The Daschle Group и New Partners Consulting, ВМРО-ДПМНЕ неодамна склучиле и два договора со Global Security & Innovative Strategies…

Дали ова има некаква врска со МОЛКОТ од американската амбасада овие денови???

global.security

11/11/2015
The Daschle Group (Сопственикот е личен пријател на потпретседателот Бајден)
49.500 USD (per month)

17/12/2015
New Partners Consulting (Познати по кампањата „Обама за Америка“)
54.000 USD (per month)

Два договора и со Global Security & Innovative Strategies:

08/01/2016
Global Security & Innovative Strategies
35.000 USD (per month)

08/01/2016
Global Security & Innovative Strategies
140.000 USD (per month)

— — —

НА ОВИЕ ЛОБИСТИ, ВМРО-ДПМНЕ СЕКОЈ МЕСЕЦ ЌЕ ИМ ПЛАЌА ВКУПНО ПО 278.500 АМЕРИКАНСКИ ДОЛАРИ!