НОВА ФОТОГРАФИЈА од Миле ми текна : Јанакиески како ПОПАРЕН и ЖИГОСАН оди на распит во Кривичниот суд!

0
1262

 

 

mile_vo_sud_zigosana12742585_567969593356765_7797272320348375752_n

Фото : Телма