НОВА БОМБА ЗА РЕЖИМОТ: Денеска оставка си поднесе директорот на УЈП, Горан Трајковски!

0
1935

goran-trajkovski-ujp

Денеска оставка од позицијата директор на УЈП си поднесе Горан Трајковски:

12190101_10207273141254354_7793898517171127716_n

Toj беше една од главните ѕвезди на бомбите на Заев, се слушаше како ја користел УЈП за пресметка со опозицијата и бизнисмени блиски од опозицијата!