НЕ ЗА ЏАБЕ ЖИРАФАТА ВО ЗООЛОШКА СЕ ВИКА ОРКА, ПАСИ ВО ТУЃА ЛИВАДА ПРЕКУ ОГРАДА: Миленко не успеал да го измами и Орце Камчев како што измами 20 граѓани со лажни американски визи и лежеше за тоа затвор!

0
1916

Миленко со сиот памет го терал Орце Камчев да купи фудбалски клуб не во Македонија туку во Италија, во четврта фудбалска лига, само затоашто се викал ФК Александрија?! Нормално Орце не наседнал, не за џабе жирафата во зоолошка се вика ОРКА, затоа што пасе преку ограда во соседната ливада 😀 Да беше Орце толку наивен и глуп немаше да вози Мерцедес С класа од 100 000е туку ќе возеше Ауди Авант од 1996-та купен на старо на 100 рати…

milenko orce