ПА ЉУДИ ОВА Е НЕВЕРОЈАТНО, ОМИЛЕНОТО КУРТОНЧЕ НА ЛАТАС ОД СИТЕЛ ВО ИНТЕРВЈУ ЗА ,,ДНЕВНИК” ЉУПЧЕ ЗЛАТЕВ БИЛ РЕКОРДЕР ПО ТУЖБИ ВО МАКЕДОНИЈА?!

0
1778

Љупче Златев, омиленото куртонче на Латас во интервју за ,,Дневник” се жали за тоа дека идел на 4 судења и тоа дека имал плус десетина закани за тужби и секако според Дневник тоа го правело рекордер по добиени тужби во Македонија?! У пичку матер еј….

Па ова е глумење на жртва на нај подмукли начин, замислете луѓе, новокомпонираното куртонче на Латас кој води рекорд по клевети заедно со неговите ментори од Сител како што се самите Латас, Сарма и Цаци сега испаѓаат жртви за лајната кои ги јадат по нарачка и теркот на власта ?!

А пак на ,,Фокус” на кој не му се бројат тужбите  на кој во последната тужба му е изречена казна од  9.000 евра од Сашо Мијалков, Политико и Кабранов имаат еден куп тужби и закани за тужби од Латас и Ивона и каде исто така судот на Бате Саше и Грујо имаат изречено казни и тоа во илјадници евра каде според овај паразит не се ,,Фокус” , Политико и Кабранов тие туку тој е рекордерот кој води рекорд по тужби?!

Screenshot_5

Инаку Златев е до толку расипано и одвратно човече кое што отиде до таму со паметот што во прилог на Сител мртов ладен изјави дури дека покојниот син на Кабранов во Белград одел на обука за терористи за да ја сруши власта кој потоа се вадеше дека друг го натерал да го направи тоа а тој само требало само да ги изеде лајната пред камера?! Па колку ли треба да е глуп човек за да изјави вакво нешто за покоен човек ?!

Кое одвратно човече и појава е ова Златев у пичку матер, да му се гади на човек од вакви тафтабити и мунгоси, кој знае колку ли ги има накотено последните месеци во Сител и Канал 5 за кои допрва ќе слушаме и читаме!