НАЈАВА: Вечерва во Политико во живо на порталите Либертас, Мактел, Центарњуз, Народен Глас, Доказ и останатите портали во 20 часот гостин е пратеникот на СДСМ, Лидија Димова

0
649
Почитувани,
емисијата Политико се враќа во етерот, вечерва гостин е пратеникот на СДСМ, Лидија Димова.
Ќе зборуваме за преговорите во клуб на пратеници и за актуелните политички теми и настани.
Емисијата ќе можете да ја следите во живо на порталите Либертас, Мактел, Центарњуз, Доказ, Народен Глас и останатите портали.
Се гледаме!