Мачките на Ванхауте уште не заспале: Уште една унилатерална одлука

0
582

Европскиот посредник во преговорите, Питер Ванхауте, вечерва на Твитер незадоволен од тоа што одлуката на парламентит е унилатерална:

vanhaute tvit