Манипуланти

0
988

Според егоистично толкување на политиката на ДУИ, на Албанците во Македонија не им е потребна друга партија освен нивната и секој обид за постоење на такво нешто за „демократите“ од ДУИ е непријателски чин кон Албанците

Додека трае играта на нерви со спроведувањето на договорот од Пржино, Али Ахмети на една од телевизиите во Албанија изјави дека откако е тој во македонската Влада биле сменети веќе тројца премиери, а четвртиот ќе бил Груевски.

Целата колумна ОВДЕ