Макрадули: Дали Белизе е обработен во докторатот на Гоца?

0
1281

А, Белизе е обработен во докторатот на Гоца за сузбивање на организиран финансиски криминал?

Се разбира ова е уште еден чин на шамар кон сите нас, кон општеството кое ги изгуби сите вредности и атрибути да се нарекува општество или пак држава.

Нема ниту еден останат аргумент за нормалните и некорумпирани родители да ги учат своите деца на вредности, чесност, правичност.

Многу луѓе на 24.4 ќе гласаат со спремни куфери. Верувам дека тоа им е јасно на доволен број луѓе…

Јани Макрадули
фејсбук статус