Макрадули: Груевски, Ставрески, Пешевски – нормални сте или од дување ви е?

0
1176

Изгледа Груевски, Ставрески и Пешевски ја тестирале марихуаната пред пресот за кредити за куќа за лица до 35 години. Услов било мажот и жената да земаат заедно плата над 1.300 евра. Ало бе, нормални сте или од дувањето Ви е? Башка знаеле дека поише деца се правеле у куќа отколку во стан. Аман, баталете дување, земете класична терапија…

(ФБ статус на Јани Макрадули)